Wat kan ik voor je doen?

Ik kan je helpen met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van het datawarehouse met al jouw gegevens. Zowel openbare gegevens en data uit jouw eigen systemen. Indien nodig zetten we Microsoft Azure als ondersteunend platform in. Daarnaast kan ik je helpen met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van je Power BI-omgeving inclusief alle dashboards, rapporten en datamodellen.

Met meer dan 10 jaar ervaring in Afas Profit als beheerder en na meerdere succesvolle implementaties en inrichtingen, heeft het systeem weinig geheimen meer. Ik durf te stellen dat ik een expert in Afas Profit ben. Dus wil je Afas Profit optimaliseren, herinrichten of nieuwe modules in gebruik nemen, bel of mail mij dan eens een keer.

In nodig kan ik je ook ondersteunen bij jouw bedrijfsvoering als je door ziekte of onderbezetting ergens niet meer aan toe komt of juist een verdiepingsslag wilt maken.

Dus neem eens vrijblijvend contact op als je meer wilt weten!